Ο σκοπός της συγκεκριμένης δράσης είχε και πάλι την ενημέρωση και την σωστή εκπαίδευση των ατόμων σχετικά με το τι σημαίνει να ‘αγαπάς τον εαυτό σου’ και γιατί πρέπει να είναι η προτεραιότητα για τον κάθε ένα άνθρωπο ξεχωριστά. Μέσων της δράσης αυτής όπου η απίστευτα ταλαντούχα Έλενα Γαβριήλ κατάφερε να μας διδάξει και να μοιραστεί μαζί μας ασκήσεις / τεχνικές για το πως πρέπει να συμπεριφερόμαστε στον εαυτό μας για να παραμένει καθαρός και ήρεμος έτσι ώστε να μπορεί να αντιμετωπίζει κάθε δυσκολία που ίσως προκύπτει στην καθημερινότητα μας.

«Self-love is a state of appreciation for oneself that grows from actions that support our physical, psychological, and spiritual growth. Self-love means having a high regard for your own well-being and happiness. Self-love means taking care of your own needs and not sacrificing your well-being to please others. Self-love means not settling for less than you deserve.»

Μην ξεχνάτε ποτέ, να αγαπάτε και να φροντίζετε τον εαυτό σας, έτσι ακριβώς όπως είναι και σύμφωνα με το τι μας δίδαξε η Έλενα, αγκαλιάστε ακόμη και τα μειονεκτήματα σας και προσπαθήστε να ακούσετε τι έχουν να σας πουν…

Δράσεις σαν κι αυτές υπάρχουν συχνά μέσων της συνεργασίας μας με το The Body Shop Cyprus, για το λόγο ότι στόχο έχουμε την σωστή ενημέρωση – εκπαίδευση και καθοδήγηση για το πως πρέπει να ζει και να χαίρετε την ζωή που αξίζει στον καθένα από εμάς.
#CyprusSaysNoMore #MeditationActions #LoveYourSelfFirst
@CyprusSaysNOMORE / Facebook
@cyprussaysnomore / Instagram